Ingredienser Potet, reinkjøtt (reinkjøtt (98%), salt) (14%), løk, gulrot, fløte (melk) (7,5%), hvetemel, rapsolje, tyttebær (6,2%), sjampinjong (4%), viltbuljong, tomatpuré, krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: Gluten, Laktose, Melk.
Vekt Netto: 111 g Brutto: 129 g Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.arken. Jegerens favoritt. Reinsdyrkjøtt, sopp og tyttebær gir den umiskjennelige viltsmaken. Dette er mat som gir mersmak.