Klassisk portugisisk Bacalao med klippfisk fra Nord-Norge.
Ingredienser
Potet (26%), torsk ((klippfisk 50%, torsk 37%) (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (18%), løk (14%), tomat (10%), paprika (10%), olivenolje, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1%), fiskebuljong (salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, fisk, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
fisk, soya.
Vekt
Netto: 85 g Brutto: 102 g Ferdig tilberedt: 440 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.