Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Tilsett varmt vann, vent 8 minutter og spis rett fra pakningen. Dra ikke på fisketur uten. Prøv den på kajakk turen! Ingredienser Potet (35%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt) (25%), gulrot (14%), løk, fløte (melk) (6,9%), hvetemel, rapsolje, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre). Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri. Vekt Netto: 85 g Brutto: 103 g Ferdig tilberedt: 450 g Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt. Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.