Inspirert av det amerikanske kjøkken. Risbasert gryte med langtidskokt svinekjøtt, som deretter er revet i stykker. Helt unik rett
Ris (34%), pulled pork (svinekjøtt (98%), brunsukker, salt) (18%), tomat (11%), løk, paprika (7%), purreløk (6%), rapsolje, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), sukker, eddik, krydder, hvitløk, tabasco (eddik, chili, salt), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: soya.
Vekt
- Netto: 121 g
- Brutto: 138 g
- Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.