Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot. Dette er hele familiens fiskerett og da måltidet er basert på pasta har det allerede en fot innenfor hos de yngre.
Ingredienser
Pasta (durumhvete) (30%), laks (laks (92,6%), salt) (16%), gulrot (15%), løk, erter (8%), fløte (melk) (8%), hvetemel, rapsolje, maisstivelse, fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), pepper, dill (0,04%), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
fisk, gluten, laktose, melk.
Vekt
Netto: 129 g Brutto: 146 g Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.