• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Fortsatt er det mange som foretrekker kokemetoden, og ingen ting er vel bedre på tur enn å henge kaffekjelen over bålet. Her får du en solid kjele med kraftig oppheng for bål. Rustfritt stål med kobberbelagt bunn. Håndtak som er perfekt over bål og en kjele med god helletut.

Slik lager du den beste kaffe!

1. Bruk en ren kjele, helst av rustfritt stål. Varm opp friskt kaldt vann til kokepunktet. 2. Kok opp, og trekk kjelen vekk fra platen. Mål opp kokemalt kaffe, rundt 60 g kaffe per liter vann gir en god og fyldig kaffe. 3. Rør ut kaffen i det varme vannet og la den trekke i 6-8 minutter. 4. Servér kaffen straks og nyt den gode stemningen.

Viste du at:

Kaffekverningens gyldne regel er at jo kortere tid kaffen blir utsatt for det glovarme vannet, desto finere malt bør kaffen være for raskt å avgi aromanene. Kokekaffe og espresso er ytterpunktene her. Når kontakten med vannet varer lenger, som med kokemalt, så skal malingsgraden være grovere. Det gjør at kaffen ikke blir for konsentrert, med sterk og bitter smak.

Eagle Bålkjele 1,5 ltr.

Art.nr: 133210
kr 349,00
2670
133210
7054270994005

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte